Hyresgästföreningen bjuder NBAB:s hyresgäster på vår revy "Nybromodellen"
Revyn har hyllats av publik och press och de ordinarie föreställningarna är över – men nu kan du som hyresgäst inom NBAB få en chans att se den!

MÅNGA SMÅ FINESSER, ROLIGA INSTICK OCH DETALJER. DET ÄR ETT GÄNG SOM HAR ROLIGT IHOP OCH NÄR HELA ENSEMBLEN TILL SLUT STÅR PÅ SCEN MED I LOVE NYBRO PÅ TRÖJORNA KÄNNS DET GENUINT OCH ÄKTA – Barometern

ALLT VAR TOPPEN, ÄNNU BÄTTRE ÄN FÖRRA ÅRET – Feedback från publik

DET VAR LÄNGE SEDAN JAG SKRATTADE SÅ HÄR MYCKET – Feedback från publik

Är du hyresgäst hos NBAB och vill se revyn? Du kan från och med idag hämta ut gratis biljetter på NBAB:s kontor. Det är 2 biljetter per hushåll och först till kvarn som gäller, så skynda på! Ni kan också hämta på Harlekin på tisdag 9/4 mellan 15.00-18.00. Vi ses på fredag!

Mer information finns här. För mer information om föreställningen, kontakta Nybroteatern. För mer information om biljetter, kontakta Hyresgästföreningen eller NBAB.
Kommentarer: 0
Skrivet den 08 Apr 2019 av Admin

Namn:
E-post: (valfritt)
Smiley:smile wink wassat shocked tongue laughing lol sad crying angry 
Verifiering:
Vad är detta?
Detta är ett skräppostfiler. Du behöver verifiera att du är en människa genom att skriva texten du ser i bilden för att kunna kommentera.

Varför behöver jag verifiera mig?
Eftersom att skräppostrobotar inte kan läsa bilden, utan endast människor, så hjälper detta system till att skydda kommentarsfälten från oönskade skräpinlägg och automatiserad reklam.