Fredagssläppet 10/7 - Militärhumor
Fredag innebär i vanlig ordning veckans höjdpunkt - Fredagssläppet! Idag bjuder vi på en sketch från 2018 års Nybrorevy "Plötsligt i Nybro". Vi får en insikt i livet på en militärförläggning när menige 69:an Bertilsson har bestämt sig för att hoppa av armén. Lite kul fakta: Sketchens skrevs redan 2011 inför vår allra första revy Meningen med livet som vi spelade på Tingby Gård 2012. Vi tyckte dock att sketchen var värd att återanvända när vi flyttade in till Folkan i Nybro och började spela Nybrorevyn, så i vår andra Nybrorevy 2018 fick sketchen nytt liv. I denna sketch föddes också vår idag älskade karaktär Doktor Fibbel, som här i är en bikaraktär men som blev så bra att han så småningom fick flera helt egna sketcher.
Kommentarer: 0
Skrivet den 10 Jul 2020 av Robin Sörbom

Namn:
E-post: (valfritt)
Smiley:smile wink wassat shocked tongue laughing lol sad crying angry 
Verifiering:
Vad är detta?
Detta är ett skräppostfiler. Du behöver verifiera att du är en människa genom att skriva texten du ser i bilden för att kunna kommentera.

Varför behöver jag verifiera mig?
Eftersom att skräppostrobotar inte kan läsa bilden, utan endast människor, så hjälper detta system till att skydda kommentarsfälten från oönskade skräpinlägg och automatiserad reklam.