Filminspelning i Nybro under augusti
NybroTeatern har sedan 2017 spelat revy på Folkets hus – i år blev den inte av p.g.a. Corona men när man har jobbat ett år på en produktion vill man ju ändå visa upp den. Därför kommer vi att göra årets revy som en långfilm! Detta innebär att vi kommer att filma sketcherna i de miljöer de är tänkta att utspela sig och därför kommer ni kanske se oss runt om i staden under augusti. Vi vill också informera er om ett par saker när vi ändå är igång.

- Exteriörinspelningar är planerade att pågå mellan 31 juli och 23 augusti främst i Nybro stad men även i Örsjö. Vi kommer inte att befinna oss på bilvägar och liknande utan på gångområden, i parker och liknande.

- Våra inspelningsplatser kommer att vara markerade med skyltar där vi informerar om att film spelas in. Vi kommer också att ha tröjor och/eller varselvästar med NybroTeaterns logga på så att vi tydligt syns. Vi ber förbipasserande att visa respekt för inspelningen och att inte störa den. Vi vill också be er att om ni inte vill råka hamna i någon bakgrund på kameran att vänta in tagningar eller att ta en omväg runt. Har du inget emot att bli en förbipasserande ”statist” så ber vi er bara att gå förbi som vanligt och inte ex. titta in i kamera eller liknande. Är man nyfiken får man såklart gärna stanna till och titta, så länge man inte stör inspelningen. Skulle du, ditt barn eller någon annan kanske råka hamna i bild och ni inte vill det, prata gärna med oss direkt på plats så vi får chans att kontrollera detta och i sådana fall göra eventuella omtagningar.

Tack för visad hänsyn! Tveka inte att höra av er till oss om ni undrar något.

Kommentarer: 0
Skrivet den 31 Jul 2020 av Robin Sörbom

Namn:
E-post: (valfritt)
Smiley:smile wink wassat shocked tongue laughing lol sad crying angry 
Verifiering:
Vad är detta?
Detta är ett skräppostfiler. Du behöver verifiera att du är en människa genom att skriva texten du ser i bilden för att kunna kommentera.

Varför behöver jag verifiera mig?
Eftersom att skräppostrobotar inte kan läsa bilden, utan endast människor, så hjälper detta system till att skydda kommentarsfälten från oönskade skräpinlägg och automatiserad reklam.