VIKTIGT MEDDELANDE - DET BLIR INGEN REVY 2021
NybroTeaterns styrelse har tvingats ta det jobbiga beslutet att inte spela någon revy under 2021. Detta till följd av Coronaläget och att det har slagit hårt mot oss som liten ideell förening. Vi ger såklart inte upp utan satsar på produktion(er) senare under året istället. Tyvärr blir det dock inte Nybrorevy alls nästa år.

Vi återbetalar därför samtliga biljetter. Ni som har köpt via Nortic har redan fått information om detta. Ni som har köpt från turistbyrån kommer kunna lämna in era biljetter och få full återbetalning från och med fredag 9/10 fram till söndag 25/10.

Ni kan också välja om ni vill efterskänka pengarna till oss som förening. Detta finns som val via Nortic och vill ni göra det om ni köpt via turistbyrån är det bara att inte lämna in biljetten. Vi tackar för alla bidrag vi kan få i dessa svåra tider såklart.

För frågor och funderingar - kontakta oss här på Facebook eller via info@nybroteatern.se

Kommentarer: 0
Skrivet den 07 Oct 2020 av Robin Sörbom

Namn:
E-post: (valfritt)
Smiley:smile wink wassat shocked tongue laughing lol sad crying angry 
Verifiering:
Vad är detta?
Detta är ett skräppostfiler. Du behöver verifiera att du är en människa genom att skriva texten du ser i bilden för att kunna kommentera.

Varför behöver jag verifiera mig?
Eftersom att skräppostrobotar inte kan läsa bilden, utan endast människor, så hjälper detta system till att skydda kommentarsfälten från oönskade skräpinlägg och automatiserad reklam.