Fredagssläppet är tillbaka - "Färgaffären" från 2018 ute nu!
Dags för en superglad nyhet! Vi har ju varit tysta ett tag, vi har inte kunnat göra så mycket p.g.a. pandemin men i år firar vi ändå tio år som förening och det ska bannemej firas! Vi räknar inte med att stå på scen i år men vi kommer fira med digital underhållning året ut! Först ut är återkomsten av Fredagssläppet - varje fredag släpper vi nya klipp på vår YouTube-kanal, det kommer vara gamla sketcher, nya sketcher, bakomfilmer och annat kul. Varje fredag ÅRET UT med start i detta nu och först ut är sketchen Färgaffären, filmad live från revyn Plötsligt i Nybro 2018. Mycket nöje! Och glöm nu inte att ha koll på vår YouTube-kanal varje fredag framöver, prenumerera gärna så ni inte missar något.
Kommentarer: 0
Skrivet den 04 Jun 2021 av Robin Sörbom

Namn:
E-post: (valfritt)
Smiley:smile wink wassat shocked tongue laughing lol sad crying angry 
Verifiering:
Vad är detta?
Detta är ett skräppostfiler. Du behöver verifiera att du är en människa genom att skriva texten du ser i bilden för att kunna kommentera.

Varför behöver jag verifiera mig?
Eftersom att skräppostrobotar inte kan läsa bilden, utan endast människor, så hjälper detta system till att skydda kommentarsfälten från oönskade skräpinlägg och automatiserad reklam.