NYBROTEATERN TACKAR FÖR SIG
Kära vänner. Det är med sorg och vemod som jag nu berättar att NybroTeatern officiellt upplöstes på årsmötet tidigare ikväll, den 24 april 2022. Ekonomin höll inte och pandemin slog hårt mot vår lilla förening. Vi bestämde oss för att hålla fanan högt och producera både långfilm och podd under pandemitider, men utan våra revyer och scenföreställningar räcker inte intäkterna till för att täcka kostnaderna helt enkelt.

Ridån går ner för NybroTeatern en sista gång, drygt tio år efter att vi startade. Tack till alla er som gått på våra föreställningar, tack till er som stöttat genom ekonomiska bidrag och biljettköp, tack till er som skrivit fina kommentarer, som skrattat och applåderat. Tack till er som sett vår långfilm på YouTube och lyssnat på vår podd. Tack till ABF Nybro, ICA Kvantum, TryckPartners och Hyresgästföreningen Nybro som genom alla år stöttat och sponsrat. Tack till Nybro Kommun och personalen på Folkets hus som trott på oss varje år och hjälpt oss förverkliga våra manus. Tack Nybro Resecentrum och Turistbyrå som hjälpt oss att sälja biljetter. Tack till Tingby Gård, Lasse och Roland som gav oss vår första scen att stå på för tio år sedan. Ett personligt tack till er som stått på scenerna under dessa år; Thea, Carro, Therés, Patrik, Rickard, Ludvig, Malin, Oscar, Kristin, Charlie, Carolina, Clara, Anita. Tack till Arif och Gunnar för roliga videosketchinspelningar. Tack Danie, Oscar, Rasmus, Amanda, Evelina och Lina för all hjälp runtomkring på föreställningarna.

Tack, tack och åter tack för de här tio åren.
Robin Sörbom, Grundare av NybroTeatern

OBS! Detta innebär tyvärr att den planerade produktionen Café Mazarin ställs in. Alla biljetter återlöses, mer info kommer om detta.
Kommentarer: 0
Skrivet den 25 Apr 2022 av Robin Sörbom

Namn:
E-post: (valfritt)
Smiley:smile wink wassat shocked tongue laughing lol sad crying angry 
Verifiering:
Vad är detta?
Detta är ett skräppostfiler. Du behöver verifiera att du är en människa genom att skriva texten du ser i bilden för att kunna kommentera.

Varför behöver jag verifiera mig?
Eftersom att skräppostrobotar inte kan läsa bilden, utan endast människor, så hjälper detta system till att skydda kommentarsfälten från oönskade skräpinlägg och automatiserad reklam.