Nybromodellen - Revy 2019!


NYBROMODELLEN - REVY 2019! KÖP BILJETTER FÖR RABATTERAT PRIS UNDER DECEMBER!
Har du ännu inte fixat alla julklappar? Eller vill du ge en upplevelse till den som har allt?
Den 5 och 6e april spelar Nybroteatern två exklusiva föreställningar av 2019 års revy ”Nybromodellen” i Folkets hus biosalong och under december månad kör vi en julkampanj. Med start idag 4/12 och fram till nyårsafton så kan du köpa biljetter för 130 kronor (ord pris 150 kr.)

För tredje året i rad spelar Nybroteatern revy på Folkets hus i Nybro. Till våren bjuder vi på minst lika mycket skratt, sång och dråpliga situationer som tidigare år. Kom och återse kära karaktärer som Doktor Fibbel och historikern Harald men också en hel hög nya karaktärer och sketcher. I fjol slog vi publikrekord och i år spelar vi endast två exklusiva föreställningar med ett begränsat antal biljetter till varje - så säkra dina i god tid för att vara med om årets skrattfest i Nybro! I år spelar vi endast två exklusiva föreställningar och det finns ett begränsat antal biljetter till dessa. Nu har du din chans att säkra dessa tidigt!

KÖP HÄR:
www.nybroteatern.se/biljetter

VILLKOR:
Gäller endast online via återförsäljaren Nortic. Max 6 biljetter per kund. Kampanjen fortlöper till 31/12. För vidare info och biljettvillkor, se www.nybroteatern.se/biljetter/information.
Kommentarer: 0
Skrivet den 04 Dec 2018 av Admin

Namn:
E-post: (valfritt)
Smiley:smile wink wassat shocked tongue laughing lol sad crying angry 
Verifiering:
Vad är detta?
Detta är ett skräppostfiler. Du behöver verifiera att du är en människa genom att skriva texten du ser i bilden för att kunna kommentera.

Varför behöver jag verifiera mig?
Eftersom att skräppostrobotar inte kan läsa bilden, utan endast människor, så hjälper detta system till att skydda kommentarsfälten från oönskade skräpinlägg och automatiserad reklam.