VAR MED OCH SPONSRA VÅR NYBROFILM
Vi är mitt uppe i inspelningarna av vår revyfilm "Slutstation: Nybro" som filmas i Nybro stad med omnejd. Vill du vara med och stötta filmprojektet? Swisha eller sätt in på vårt bankgiro. Bidrar du med mer än 50 kr. så får du fina belöningar som tack!
Sponsra oss med minst:

50 kr - ENKELT FILMPASS
Du får se filmen en dag innan det officiella släppet, via länk

150 kr - LILLA FILMPASS-PAKETET
Du får se filmen en dag innan det officiella släppet, via länk samt du får ditt namn i eftertexterna

300 kr - STORA FILMPASS-PAKETET
Du får se filmen en dag innan det officiella släppet, via länk, du får ditt namn i eftertexterna och du får en värdekod som ger dig 10% rabatt på upp till 6 biljetter på vår nästa scenföreställning

500 kr - LILLA VIP-PAKETET
Du får 2 stycken VIP-biljetter till exklusiv visning av filmen, ditt namn i eftertexterna samt en värdecheck på 100 kr. som kan användas till biljetter eller i kiosk på våra framtida evenemang.

800 kr - STORA VIP-PAKETET
Du får 4 stycken VIP-biljetter till exklusiv visning av filmen, ditt namn högre upp i eftertexterna samt en värdecheck på 100 kr. som kan användas till biljetter eller i kiosk på våra framtida evenemang.

1000 kr - SPONSORPAKETET
Du får 4 stycken VIP-biljetter till exklusiv visning av filmen, ditt namn kommer att stå som sponsor i filmens eftertexter samt på hemsidan, och du kommer att få en värdecheck på 200 kr. som kan användas till biljetter eller i kiosk på våra framtida evenemang.

OBS! När du skickat ditt bidrag får ni gärna maila eller skriva till oss på Facebook så vi kan se till att ni får era belöningar som ni ska, eftersom vi inte ser all information om er på insättningar.

Har du ett företag, förening eller organisation som vill backa vårt projekt, eller om du vill backa med större summa, kontakta Robin på robin.sorbom@nybroteatern.se så löser vi ett särskilt sponsorpaket som passar just er!
Kommentarer: 0


Nu är filminspelningarna igång och flera medier har uppmärksammat vårt filmprojekt.

KALMARPOSTEN skrev redan i fredags en artikel, läs den här:

NybroTeaterns inställda scenrevy blir film (Kalmarposten)

BAROMETERN skrev i söndags en artikel om oss, läs den här (Betalinnehåll):

Nybrorevyn blir film (Barometern)

BAROMETERN var även med oss på inspelningarna den 4/8 och skrev ett reportage om det, läs det här (Betalinnehåll):

Lokalrevy i Nybro blir film (Barometern)

SVT SMÅLAND var och besökte oss på vår första inspelningsdag och gjorde ett inslag om detta, se det här:

Vägrar skrota Nybrorevyn - Blir långfilm istället (SVT Småland)
Kommentarer: 0
NybroTeatern har sedan 2017 spelat revy på Folkets hus – i år blev den inte av p.g.a. Corona men när man har jobbat ett år på en produktion vill man ju ändå visa upp den. Därför kommer vi att göra årets revy som en långfilm! Detta innebär att vi kommer att filma sketcherna i de miljöer de är tänkta att utspela sig och därför kommer ni kanske se oss runt om i staden under augusti. Vi vill också informera er om ett par saker när vi ändå är igång.

- Exteriörinspelningar är planerade att pågå mellan 31 juli och 23 augusti främst i Nybro stad men även i Örsjö. Vi kommer inte att befinna oss på bilvägar och liknande utan på gångområden, i parker och liknande.

- Våra inspelningsplatser kommer att vara markerade med skyltar där vi informerar om att film spelas in. Vi kommer också att ha tröjor och/eller varselvästar med NybroTeaterns logga på så att vi tydligt syns. Vi ber förbipasserande att visa respekt för inspelningen och att inte störa den. Vi vill också be er att om ni inte vill råka hamna i någon bakgrund på kameran att vänta in tagningar eller att ta en omväg runt. Har du inget emot att bli en förbipasserande ”statist” så ber vi er bara att gå förbi som vanligt och inte ex. titta in i kamera eller liknande. Är man nyfiken får man såklart gärna stanna till och titta, så länge man inte stör inspelningen. Skulle du, ditt barn eller någon annan kanske råka hamna i bild och ni inte vill det, prata gärna med oss direkt på plats så vi får chans att kontrollera detta och i sådana fall göra eventuella omtagningar.

Tack för visad hänsyn! Tveka inte att höra av er till oss om ni undrar något.

Kommentarer: 0
På grund av rådande tider tvingas vi helt ställa in årets Nybrorevy. Vi har istället beslutat att släppa den som långfilm. Hör mer här och besök www.nybroteatern.se för mer info.
Kommentarer: 0
Då var det Fredagssläppsdags igen! Den här gången bjuder vi på ytterligare ett nummer ur 2018 års Nybrorevy Plötsligt i Nybro! Det här blir också det sista fredagssläppet för den här gången - men, vänta nu, ni har ju en fredag kvar, tänker ni då. Det stämmer, men nästa vecka har vi slopat fredagssläppet för då kommer vi släppa en riktigt kul nyhet istället! Håll utkik då, och till dess - mycket nöje!
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 ... 18 ... Nästa >>