Fredag igen! Denna gång bjuder vi på något helt nytt, en scen ur långfilmen Slutstation: Nybro som p.g.a. ljudstrul klipptes bort. Här är en omdubbad version av sketchen. Regi, manus och produktion av Robin Sörbom som även medverkar tillsammans med Therés och Elyon Nordström.
Kommentarer: 0
Fredag igen och alltså dags för veckans "Fredagssläpp"! Denna gång bjuder vi på sketchen Nybromodellen från revyn med samma namn. I rollerna ser vi Patrik Gräns och Caroline Ekström. Manus av Robin Sörbom och regi av Therés Nordström. Mycket nöje! 😍👏🥳
Kommentarer: 0
Dags för en superglad nyhet! Vi har ju varit tysta ett tag, vi har inte kunnat göra så mycket p.g.a. pandemin men i år firar vi ändå tio år som förening och det ska bannemej firas! Vi räknar inte med att stå på scen i år men vi kommer fira med digital underhållning året ut! Först ut är återkomsten av Fredagssläppet - varje fredag släpper vi nya klipp på vår YouTube-kanal, det kommer vara gamla sketcher, nya sketcher, bakomfilmer och annat kul. Varje fredag ÅRET UT med start i detta nu och först ut är sketchen Färgaffären, filmad live från revyn Plötsligt i Nybro 2018. Mycket nöje! Och glöm nu inte att ha koll på vår YouTube-kanal varje fredag framöver, prenumerera gärna så ni inte missar något.
Kommentarer: 0
Kommentarer: 1
OBS! OBS! OBS!

P.g.a. tekniskt strul blir premiären av vår film något försenad. Vi räknar med att den kommer ligga ute senast 19.30.
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 18 ... 20 ... 22 Nästa >>