Fredag igen och det innebär fredagssläpp! Här bjuder vi på Volvoraggaren från Kalmaah när han försöker ragga upp Lösaktiga Lena. Från fjolårets revy Nybromodellen. Mycket nöje!
Kommentarer: 0
Nejdå, vi glömde inte Fredagssläppet igår, men vi valde att skjuta på det en dag eftersom det idag råkar vara Sveriges Nationaldag, något såklart Nybros mest engagerade och okunniga lokalhistoriker Harald Lindqvist ville ta vara på.
Kommentarer: 0
Det är fredag och vi rockar loss med Lösaktiga Lena & Bäckebo Rockers med senaste hiten - Kom till Flerohopp!
Kommentarer: 0
Fredag = Fredagssläppet! Och våra kära poliser har ett viktigt meddelande till allmänheten - viktigt att alla kollar på detta! Denna gång bjuder vi inte på några gamla synder utan en helt ny sådan. Den är så pass färsk att den både skrevs och filmades i måndags! Mycket nöje! 😃
Kommentarer: 0
Nej men, är det inte fredag? Jovisst! Och det innebär ju Fredagssläpp! Denna gång bjuder vi ännu på en sketch från fjolårets revy. Sketchen heter Ingen Taxi och vi möter Maggan och Gittan som filosoferar över nuläget i vår stad. Spelades i revyn Nybromodellen 2019 och i rollerna briljerar Therés och Carro. Mycket nöje!
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 18 ... Nästa >>