Fredag innebär ju fredagssläpp! Idag bjuder vi på en gammal goding från vår första Nybrorevy 2017: Meningen med Nybro. Här får vi bevittna ett åsiktsmöte hos Nybroföreningen Nybroiterna där de har bjudit in lokalpolitiker Sune Dragkrok från det inte allt för stora Myspartiet. Ett par stora frågor avhandlas som t.ex. hur vi egentligen ska göra med parkeringsfrågan på torget som var en het potatis för några år sedan.
Kommentarer: 0
Fredagssläpp! När vi skulle spela in nationaldagssketchen med Harald ville vi verkligen få till det där med att flaggan blåser i ansiktet på honom, vilket resulterade i ett antal mindre lyckade tagningar. Självklart bjuder vi på det med! Mycket nöje!
Kommentarer: 0
Glad midsommar önskar vi i Nybroteatern! Fredag och midsommar till ära bjuder vi såklart på ett fredagssläpp. Vår käre lokalhistoriker Harald pratar om midsommartraditioner och skålar för en trevlig midsommar.
Kommentarer: 0
Fredag igen och det innebär fredagssläpp! Här bjuder vi på Volvoraggaren från Kalmaah när han försöker ragga upp Lösaktiga Lena. Från fjolårets revy Nybromodellen. Mycket nöje!
Kommentarer: 0
Nejdå, vi glömde inte Fredagssläppet igår, men vi valde att skjuta på det en dag eftersom det idag råkar vara Sveriges Nationaldag, något såklart Nybros mest engagerade och okunniga lokalhistoriker Harald Lindqvist ville ta vara på.
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 21 ... Nästa >>