Fredagssläpp och midsommar. Idag släpper vi sketchen "Under täcket" från revyn Plötsligt i Nybro som vi spelade 2018. Skriven och regisserad av Rickard Pihl. I rollerna Therés Nordström, Patrik Gräns, Ludvig Nyberg och Robin Sörbom. 🥳😍
Kommentarer: 0
Hörni, äntligen kan vi släppa den superroliga nyheten att vår helt egna humorpodd Skratta då för f*n! har premiär nu på måndag den 28 juni. Podden kommer släppas i åtta avsnitt under sommaren och släpps varje måndag. Ni hittar den där ni vanligtvis lyssnar på poddar. Podden är en sketchbaserad humorpodd med karaktärer ni känner igen från våra tidigare produktioner och såklart massa nytt kul material. Håll utkik på måndag i din podcastapp eller på våra sociala medier.

Kommentarer: 0
Fredag igen! Denna gång bjuder vi på något helt nytt, en scen ur långfilmen Slutstation: Nybro som p.g.a. ljudstrul klipptes bort. Här är en omdubbad version av sketchen. Regi, manus och produktion av Robin Sörbom som även medverkar tillsammans med Therés och Elyon Nordström.
Kommentarer: 0
Fredag igen och alltså dags för veckans "Fredagssläpp"! Denna gång bjuder vi på sketchen Nybromodellen från revyn med samma namn. I rollerna ser vi Patrik Gräns och Caroline Ekström. Manus av Robin Sörbom och regi av Therés Nordström. Mycket nöje! 😍👏🥳
Kommentarer: 0
Dags för en superglad nyhet! Vi har ju varit tysta ett tag, vi har inte kunnat göra så mycket p.g.a. pandemin men i år firar vi ändå tio år som förening och det ska bannemej firas! Vi räknar inte med att stå på scen i år men vi kommer fira med digital underhållning året ut! Först ut är återkomsten av Fredagssläppet - varje fredag släpper vi nya klipp på vår YouTube-kanal, det kommer vara gamla sketcher, nya sketcher, bakomfilmer och annat kul. Varje fredag ÅRET UT med start i detta nu och först ut är sketchen Färgaffären, filmad live från revyn Plötsligt i Nybro 2018. Mycket nöje! Och glöm nu inte att ha koll på vår YouTube-kanal varje fredag framöver, prenumerera gärna så ni inte missar något.
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... Nästa >>