Då var det ju fredag och alltså dags för första Fredagssläppet! Vi bjuder här på en av de mer uppskattade sketcherna från fjolårets revy - "På banken" som handlar om en obegåvad bankrånare, en obrydd expedit och en orädd bankkund. Mycket nöje! 😀 På banken - med Therés Nordström, Ludvig Nyberg och Caroline Ekström. Skriven av Robin Sörbom. Framfördes i Nybrorevyn 2019: Nybromodellen.
Kommentarer: 0
I väntan på vårens revy som nu har blivit höstens revy så kommer vi i NybroTeatern att bjuda er på ett nytt klipp på vår YouTubekanal varje fredag från 1 maj till 31 juli. Det kommer bli sketcher från revyer som inte släppts tidigare, bakom kulisserna, lite nyinspelat och lite gott och blandat. Hör vår producent berätta mer och glöm inte prenumerera på vår YouTubekanal så du vet när nya klipp kommer upp!
Kommentarer: 0


Nybrorevyn blir framskjuten till 11, 12 och 16 september!
Se videoklippet nedan för mer information från delar av revygänget.
Kommentarer: 2


VIKTIG INFO!

Idag nåddes vi av nya direktiv från Nybro Kommun som väljer att ställa in samtliga evenemang under mars och april i Folkets hus. Detta i samband med ett redan planerat extrainsatt styrelsemöte där vi troligtvis hade tagit samma beslut gör att vi nu blir tvungna att flytta årets revy till efter sommaren.

Vi tycker detta är supertråkigt men samtidigt prioriterar vi vår publiks hälsa och säkerhet och vill inte riskera att vara orsaken till smittspridning, så just nu är det det bästa vi kan göra. Nedan följer svar på några frågor som kan uppstå. Under tiden får ni ta väl hand om varandra och er själva, glöm inte tvätta händerna en extra gång och fortsätt följa direktiv från myndigheter och sjukvård.

/Robin Sörbom, Producent

-----------------------------------------------------------------------

NÄR BLIR REVYN?
Revyn kommer inte att ställas in utan skjuts fram till efter sommaren för att vara på den säkra sidan. Vi kommer att återkomma med nya datum efter helgen då vi behöver föra en dialog med Folkets Hus och våra partners innan vi kan sätta nya datum.

VAD SKER MED MIN KÖPTA BILJETT?
Har du redan köpt biljett så kommer den vara giltig för det nya evenemanget. Mer information kommer i samband med datumsläppet.

KAN MAN KÖPA BILJETTER TILL DE NYA FÖRESTÄLLNINGARNA NU?
Just nu har vi stängt all biljettförsäljning. Så fort datum är satta så kommer vi öppna upp vår onlinebokning igen. Hur vi gör med de fysiska biljetterna hos vår återförsäljare är inte ännu klart.

VEM VÄNDER JAG MIG TILL OM JAG HAR ANDRA FRÅGOR?
I nuläget ligger allt ansvar hos oss, våra biljettpartners Nortic och Turistbyrån har inte mer information än vad vi har i nuläget. Kontakta alltid oss i första hand, gärna via e-post eller messenger så besvarar vi dina frågor så fort som möjligt.

NÄR KOMMER MER INFO?
Förhoppningsvis kan vi släppa mer info om nya datum etc. redan på måndag.
Kommentarer: 0
Visste ni att NybroTeatern efter varje produktion skänker pengar till ett välgörande ändamål? Hittills har vi skänkt ca. 9.000 kronor till bl.a. WWF, Barncancerfonden och Cancerfonden. Utöver detta har vi också ett pågående klimatarbete och arbetar för att göra våra produktioner mer klimatsmarta genom medvetna inköp av kioskvaror, rekvisita, kläder, miljömärkta trycksaker och en minskad konsumtion.

Varje år anordnar vi ex. klädinsamling och vi köper så mycket vi kan genom second hand. Sedan 2019 donerar vi också en viss summa till organisationen Carbon Fund som planterar träd. För var 5:e besökare planterar vi ett träd. Förra året planterade vi 55 stycken genom Carbon Fund och i år kommer vi att göra samma sak.

Kommentarer: 0

<< Föregående ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... Nästa >>