För tredje året i rad spelar Nybroteatern revy på Folkets hus i Nybro och vi utlovar återigen en rejäl skrattfest med dråpliga sketcher, skönsång och ett och annat danssteg! Återse våra folkkära karaktärer som Doktor Fibbel eller historikern Harald men också en hel del nya!

Nu kan du vinna två stycken biljetter till vårens revy "Nybromodellen"! Revyn spelas den 5:e och 6:e april och du väljer fritt vilket datum du vill gå. Biljetterna är perfekta att ge bort i julklapp eller unna dig själv.

Allt du behöver göra är att
  • 1. Gilla vår sida på Facebook
  • 2. Dela det här inlägget
  • 3. Kommentera inlägget och berätta vem/vilka du vill bjuda på revy och varför


Tävlingen avslutas på fredag 6/12 kl. 12.00 och vinnaren meddelas strax därefter.
Kommentarer: 0
Årets sista fredagssläpp! Nu bjuder vi på två låtar från sommarens barnshow vid Gula Grillen. Thea och Carro sjunger Klappa händerna och Honky tonk. Mycket nöje!

Kommentarer: 0
Då var det dags för fredagssläpp igen! Denna gång bjuder vi på andra delen av vår sagoteater från förra året -
nämligen Kejsarens nya kläder. Live från Gula Grillen förra sommaren. Mycket nöje!

Kommentarer: 0
Har ni gått hela dagen och väntat på fredagssläppet? Oroa er inte, här är det! Idag släpper vi hela sagoteatern Prinsessan på ärten som vi spelade sommaren 2017 vid Gula Grillen. Musik, manus och regi av Robin Sörbom som även spelar Kungen, medverkar gör även Caroline Ekström, Thea Lundgren och Patrik Gräns! Mycket nöje!

Kommentarer: 0
Fredag igen betyder ytterligare ett fredagssläpp! Nu är det sketchen "Arbetsförmedlingen" som publiceras. Sketchen skrevs redan 2011 och har tidigare spelats på scen i revyn Meningen med livet 2012 och i ljudversion i radioserien Välkommen till Slököping 2012. Dock är det en stående favorit så vi gjorde den ytterligare en gång i revyn "Meningen med Nybro" 2017 och det är den ni får se här nedan. Mycket nöje!

Kommentarer: 0

<< Föregående ... 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Nästa >>