Fredag innebär fredagssläpp och idag gör vi en återblick till 2018 hur det såg ut när figuren Lösaktiga Lena dök upp för första gången med sin stora hit Bäckebo Rock!
Kommentarer: 0
Fredag innebär i vanlig ordning veckans höjdpunkt - Fredagssläppet! Idag bjuder vi på en sketch från 2018 års Nybrorevy "Plötsligt i Nybro". Vi får en insikt i livet på en militärförläggning när menige 69:an Bertilsson har bestämt sig för att hoppa av armén. Lite kul fakta: Sketchens skrevs redan 2011 inför vår allra första revy Meningen med livet som vi spelade på Tingby Gård 2012. Vi tyckte dock att sketchen var värd att återanvända när vi flyttade in till Folkan i Nybro och började spela Nybrorevyn, så i vår andra Nybrorevy 2018 fick sketchen nytt liv. I denna sketch föddes också vår idag älskade karaktär Doktor Fibbel, som här i är en bikaraktär men som blev så bra att han så småningom fick flera helt egna sketcher.
Kommentarer: 0
Fredag innebär ju fredagssläpp! Idag bjuder vi på en gammal goding från vår första Nybrorevy 2017: Meningen med Nybro. Här får vi bevittna ett åsiktsmöte hos Nybroföreningen Nybroiterna där de har bjudit in lokalpolitiker Sune Dragkrok från det inte allt för stora Myspartiet. Ett par stora frågor avhandlas som t.ex. hur vi egentligen ska göra med parkeringsfrågan på torget som var en het potatis för några år sedan.
Kommentarer: 0
Fredagssläpp! När vi skulle spela in nationaldagssketchen med Harald ville vi verkligen få till det där med att flaggan blåser i ansiktet på honom, vilket resulterade i ett antal mindre lyckade tagningar. Självklart bjuder vi på det med! Mycket nöje!
Kommentarer: 0
Glad midsommar önskar vi i Nybroteatern! Fredag och midsommar till ära bjuder vi såklart på ett fredagssläpp. Vår käre lokalhistoriker Harald pratar om midsommartraditioner och skålar för en trevlig midsommar.
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 ... 17 Nästa >>