VIKTIG INFO!

Idag nåddes vi av nya direktiv från Nybro Kommun som väljer att ställa in samtliga evenemang under mars och april i Folkets hus. Detta i samband med ett redan planerat extrainsatt styrelsemöte där vi troligtvis hade tagit samma beslut gör att vi nu blir tvungna att flytta årets revy till efter sommaren.

Vi tycker detta är supertråkigt men samtidigt prioriterar vi vår publiks hälsa och säkerhet och vill inte riskera att vara orsaken till smittspridning, så just nu är det det bästa vi kan göra. Nedan följer svar på några frågor som kan uppstå. Under tiden får ni ta väl hand om varandra och er själva, glöm inte tvätta händerna en extra gång och fortsätt följa direktiv från myndigheter och sjukvård.

/Robin Sörbom, Producent

-----------------------------------------------------------------------

NÄR BLIR REVYN?
Revyn kommer inte att ställas in utan skjuts fram till efter sommaren för att vara på den säkra sidan. Vi kommer att återkomma med nya datum efter helgen då vi behöver föra en dialog med Folkets Hus och våra partners innan vi kan sätta nya datum.

VAD SKER MED MIN KÖPTA BILJETT?
Har du redan köpt biljett så kommer den vara giltig för det nya evenemanget. Mer information kommer i samband med datumsläppet.

KAN MAN KÖPA BILJETTER TILL DE NYA FÖRESTÄLLNINGARNA NU?
Just nu har vi stängt all biljettförsäljning. Så fort datum är satta så kommer vi öppna upp vår onlinebokning igen. Hur vi gör med de fysiska biljetterna hos vår återförsäljare är inte ännu klart.

VEM VÄNDER JAG MIG TILL OM JAG HAR ANDRA FRÅGOR?
I nuläget ligger allt ansvar hos oss, våra biljettpartners Nortic och Turistbyrån har inte mer information än vad vi har i nuläget. Kontakta alltid oss i första hand, gärna via e-post eller messenger så besvarar vi dina frågor så fort som möjligt.

NÄR KOMMER MER INFO?
Förhoppningsvis kan vi släppa mer info om nya datum etc. redan på måndag.
Kommentarer: 0
Visste ni att NybroTeatern efter varje produktion skänker pengar till ett välgörande ändamål? Hittills har vi skänkt ca. 9.000 kronor till bl.a. WWF, Barncancerfonden och Cancerfonden. Utöver detta har vi också ett pågående klimatarbete och arbetar för att göra våra produktioner mer klimatsmarta genom medvetna inköp av kioskvaror, rekvisita, kläder, miljömärkta trycksaker och en minskad konsumtion.

Varje år anordnar vi ex. klädinsamling och vi köper så mycket vi kan genom second hand. Sedan 2019 donerar vi också en viss summa till organisationen Carbon Fund som planterar träd. För var 5:e besökare planterar vi ett träd. Förra året planterade vi 55 stycken genom Carbon Fund och i år kommer vi att göra samma sak.

Kommentarer: 0
Ni har väl inte missat att vi i år stöder Riksförbundet för Cystisk Fibros, RfCF. 10% av överskottet från vårens revy kommer oavkortat gå till deras stiftelse som delar ut pengar till forskare som forskar om sjukdomarna cystisk fibros och primär ciliär dyskinesi.

Cystisk Fibros är en ärftlig och medfödd sjukdom som stör funktionen i bl.a. kroppens slembildande körtlar vilket gör att ett tjockt och segt slem produceras som i sin tur kan täppa till luftrör i lungor och skapa infektioner. Ca. var 40:e svensk beräknas bära på anlag för sjukdomen. Riksförbundet Cystisk Fibros (RfCF) är en organisation som arbetar för ett bättre och friskare liv, både för de som har cystisk fibros (CF) eller primär ciliär dyskinesi (PCD) och för deras familjer.

De arbetar bland annat med information om sjukdomen, aktiviteter för att ge samhörighet och stöd åt drabbade samt involvering av barn och unga som drabbas av sjukdomen. Genom sin egen stiftelse har de olika fonder som ger ekonomiskt stöd till forskning och vårdutveckling. (information från rfcf.se)


Kommentarer: 0
Idag är det internationella barncancerdagen. Vi har tänt ett ljus, gör det ni också! Alla barn ska få vara barn.

Kommentarer: 2
Under sommaren 2019 drog vår trogne medlem Ludvig Nyberg igång ett filmprojekt i Kalmar. I filmen medverkar förutom Ludvig även bl.a. Patrik Gräns, Caroline Ekström, Therés Nordström och Robin Sörbom. NybroTeatern har stöttat projektet och vi kan nu med stolthet visa filmen i sin helhet på vår YouTube-kanal. Släpp allt ni har och kolla in vår första inblandning i ett filmprojekt: Kärleksaffären!

Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... Nästa >>