Från och med idag kan ni köpa fysiska biljetter till vårens Nybrorevy. Dessa köper ni på Turistbyrån i Nybro Resecentrum (Stationshuset) och det går att betala med kort eller kontanter. Biljetterna kostar 160 kr. för vuxen, barn under 12 går gratis.

Turistbyrån har öppet måndag-fredag 06.45-17.00 samt söndagar 12.00-16.45, lördagar stängt. För mer info ring Turistbyrån på 0481-450 85 eller maila turism@nybro.se.

Det går såklart också lika bra att köpa biljetterna online (dygnet runt) genom att klicka här!

Kommentarer: 0
Nu är det snart dags för årets Nybrorevy på Folkets hus. Den 3, 4 och 8 april spelas Slutstation: Nybro.
Biljetter säkrar ni från måndag 3/2 på Turistbyrån i Nybro Resecentrum eller online genom att klicka här. Varmt välkomna!

Kommentarer: 0
NybroTeaterns verksamhet expanderar ständigt och vår lokal är alldeles för liten idag för att hysa alla våra behov. Det som växer i yta är vårt teaterförråd som idag är en av traktens största och som vi vill utveckla så att andra i regionen kan ha nytta av det också när vi inte använder det.

I dagsläget har vi en repetitions- och möteslokal i centrala Nybro och en förrådslokal i närliggande kommun men vi vill såklart förlägga all vår verksamhet till Nybro och dessutom är det rent opraktiskt att ha förrådet i en annan kommun. Därför emottar vi alla former av tips på lokaler som kan inhysa ett teaterförråd. Vi letar efter något rymligt men inte allt för dyrt då vi trots allt är en ideell förening.

Förrådet kommer bli modernt, fräscht och organiserat och när vi väl kommit på plats kommer vi även påbörja en uthyrningsverksamhet. Därför är det tacksamt ju mer centralt och lättillgängligt det är så att vi kan ge bra service.

Kontakta oss på Facebook eller skriv till Robin på robin.sorbom@nybroteatern.se om du har tips om, hört något om eller kanske till och med har en lokal för uthyrning. Stort tack på förhand!
Kommentarer: 0


Tredje advent är här och nu har ni en ny chans att vinna.

Då var det dags för årets sista adventstävling. Den läggs ut redan idag lördag och avslutas på julafton under dagen. Ta chansen och vinn en extra julklapp till dig eller någon du tycker om.

Allt du behöver göra är att

Vinnaren utses runt lunchtid på julafton och får ett vinnarmail med instruktioner samt möjlighet att hämta ut biljetterna direkt genom vår onlinepartner Nortic. Biljetterna kan sparas digitalt eller skrivas ut.

Lycka till!
Kommentarer: 0


Tredje advent är här och nu har ni en ny chans att vinna.

Till våren spelar vi revy på Folkan för fjärde året i rad och nu har du chansen att vinna två biljetter till revyn.

Allt du behöver göra är att
  • 1. Gilla vår sida på Facebook
  • 2. Dela det här inlägget
  • 3. Kommentera inlägget och berätta vem du vill bjuda med dig på revyn.


Vinnaren utses fredag den 20/12. Biljetterna kan hämtas online med hjälp av en värdekod och sparas digitalt eller skrivas ut. Vinnaren får ett mail med information under fredagen.
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Nästa >>