Andra advent är här och nu har ni en ny chans att vinna.

Till våren spelar vi revy på Folkan för fjärde året i rad och nu har du chansen att vinna två biljetter till revyn.

Allt du behöver göra är att

Vinnaren utses fredag den 13/12. Biljetterna kan hämtas online med hjälp av en värdekod och sparas digitalt eller skrivas ut. Vinnaren får ett mail med information under fredagen.
Kommentarer: 0


För fjärde året i rad bjuder vi alltså in till revy i Nybro folkets hus, biosalongen. Våren 2020 spelar vi tre föreställningar, den 3, 4 samt 8 april.

Biljetter kommer finnas att köpa på turistbyrån i Nybro stationshus i början på nästa år men redan på måndag den 9/12 släpper vi biljetter digitalt för dig som vill säkra årets julklapp!

Mer info och biljettsläpp på måndag alltså, kika in här då!
Kommentarer: 0


Då var det dags för vår årliga adventstävling. Till våren spelar vi revy på Folkan för fjärde året i rad och nu har du chansen att vinna två biljetter till revyn.

Allt du behöver göra är att

Vinnaren utses fredag den 6/12. Biljetterna kan hämtas online med hjälp av en värdekod och sparas digitalt eller skrivas ut. Vinnaren får ett mail med information under fredagen.
Kommentarer: 0
Den 3 juli blir det sång- och danskväll för alla barn. Gula Grillen i Kungshall kl. 17.30 och det är Thea och Carro som står för underhållningen, precis som förra året! Ta med barnen och njut av sång, musik och gemenskap. Det är såklart gratis!

Kommentarer: 0
Revyn har hyllats av publik och press och de ordinarie föreställningarna är över – men nu kan du som hyresgäst inom NBAB få en chans att se den!

MÅNGA SMÅ FINESSER, ROLIGA INSTICK OCH DETALJER. DET ÄR ETT GÄNG SOM HAR ROLIGT IHOP OCH NÄR HELA ENSEMBLEN TILL SLUT STÅR PÅ SCEN MED I LOVE NYBRO PÅ TRÖJORNA KÄNNS DET GENUINT OCH ÄKTA – Barometern

ALLT VAR TOPPEN, ÄNNU BÄTTRE ÄN FÖRRA ÅRET – Feedback från publik

DET VAR LÄNGE SEDAN JAG SKRATTADE SÅ HÄR MYCKET – Feedback från publik

Är du hyresgäst hos NBAB och vill se revyn? Du kan från och med idag hämta ut gratis biljetter på NBAB:s kontor. Det är 2 biljetter per hushåll och först till kvarn som gäller, så skynda på! Ni kan också hämta på Harlekin på tisdag 9/4 mellan 15.00-18.00. Vi ses på fredag!

Mer information finns här. För mer information om föreställningen, kontakta Nybroteatern. För mer information om biljetter, kontakta Hyresgästföreningen eller NBAB.
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Nästa >>