NybroTeatern har sedan 2017 spelat revy på Folkets hus – i år blev den inte av p.g.a. Corona men när man har jobbat ett år på en produktion vill man ju ändå visa upp den. Därför kommer vi att göra årets revy som en långfilm! Detta innebär att vi kommer att filma sketcherna i de miljöer de är tänkta att utspela sig och därför kommer ni kanske se oss runt om i staden under augusti. Vi vill också informera er om ett par saker när vi ändå är igång.

- Exteriörinspelningar är planerade att pågå mellan 31 juli och 23 augusti främst i Nybro stad men även i Örsjö. Vi kommer inte att befinna oss på bilvägar och liknande utan på gångområden, i parker och liknande.

- Våra inspelningsplatser kommer att vara markerade med skyltar där vi informerar om att film spelas in. Vi kommer också att ha tröjor och/eller varselvästar med NybroTeaterns logga på så att vi tydligt syns. Vi ber förbipasserande att visa respekt för inspelningen och att inte störa den. Vi vill också be er att om ni inte vill råka hamna i någon bakgrund på kameran att vänta in tagningar eller att ta en omväg runt. Har du inget emot att bli en förbipasserande ”statist” så ber vi er bara att gå förbi som vanligt och inte ex. titta in i kamera eller liknande. Är man nyfiken får man såklart gärna stanna till och titta, så länge man inte stör inspelningen. Skulle du, ditt barn eller någon annan kanske råka hamna i bild och ni inte vill det, prata gärna med oss direkt på plats så vi får chans att kontrollera detta och i sådana fall göra eventuella omtagningar.

Tack för visad hänsyn! Tveka inte att höra av er till oss om ni undrar något.

Kommentarer: 0
På grund av rådande tider tvingas vi helt ställa in årets Nybrorevy. Vi har istället beslutat att släppa den som långfilm. Hör mer här och besök www.nybroteatern.se för mer info.
Kommentarer: 0
Då var det Fredagssläppsdags igen! Den här gången bjuder vi på ytterligare ett nummer ur 2018 års Nybrorevy Plötsligt i Nybro! Det här blir också det sista fredagssläppet för den här gången - men, vänta nu, ni har ju en fredag kvar, tänker ni då. Det stämmer, men nästa vecka har vi slopat fredagssläppet för då kommer vi släppa en riktigt kul nyhet istället! Håll utkik då, och till dess - mycket nöje!
Kommentarer: 0
Fredag innebär fredagssläpp och idag gör vi en återblick till 2018 hur det såg ut när figuren Lösaktiga Lena dök upp för första gången med sin stora hit Bäckebo Rock!
Kommentarer: 0
Fredag innebär i vanlig ordning veckans höjdpunkt - Fredagssläppet! Idag bjuder vi på en sketch från 2018 års Nybrorevy "Plötsligt i Nybro". Vi får en insikt i livet på en militärförläggning när menige 69:an Bertilsson har bestämt sig för att hoppa av armén. Lite kul fakta: Sketchens skrevs redan 2011 inför vår allra första revy Meningen med livet som vi spelade på Tingby Gård 2012. Vi tyckte dock att sketchen var värd att återanvända när vi flyttade in till Folkan i Nybro och började spela Nybrorevyn, så i vår andra Nybrorevy 2018 fick sketchen nytt liv. I denna sketch föddes också vår idag älskade karaktär Doktor Fibbel, som här i är en bikaraktär men som blev så bra att han så småningom fick flera helt egna sketcher.
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 ... 22 Nästa >>