ALLT VAR PROFFSIGARE I ÅR

ALLT VAR TOPPEN!

DET VAR LÄNGE SEN JAG SKRATTADE SÅ HÄR MYCKET

JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT NI FORTSÄTTER FÖR DET HÄR ÄR KANON

TACK FÖR EN TREVLIG REVY

Ja, premiärpubliken verkade nöjda och vi vill tacka er som kom för en fantastisk kväll! Ni som inte kom igår eller vill gå igen - ni har en andra och sista chans ikväll. Kom ihåg att turistbyrån är stängd på lördagar så biljetter köper ni online här eller så kan ni köpa på plats innan föreställning. Kl. 19.00 drar vi igång och vi släpper in 18.30. Det är onumrerade platser så kom i god tid för bästa plats. I kiosken finns fika och förtäring och vi tar både kontanter, kort och Swish. 10% av allt överskott går dessutom till Cancerfonden. Vi ses väl ikväll? Varmt välkomna!
Kommentarer: 0
Folkets Hus i Nybro är platsen, 19.00 är tiden. Tänk på att vara i god tid eftersom platserna är onumrerade. Insläpp 18.30. Vi säljer biljetter på plats och vi har även kioskservering i paus samt innan och efter föreställning (vi tar kontanter, kort eller Swish). Föreställningen varar ca 2 timmar. Varmt välkomna!

Kommentarer: 0
Nu är vi inne i premiärveckan och det firar vi med att visa ett klipp från när det inte går så bra. Det är vår historiker Harald som har lite problem med att komma ihåg vad han ska säga under en filmning av "Haralds Historia" inför revyn 2017. Mycket nöje!

P.s. Harald är såklart även med i år, glöm inte att säkra biljetter för att ta del av hans nya upptåg!
Kommentarer: 0
Bara 5 dagar kvar till premiär nu! Idag tar vi oss en titt bakom kulisserna från gångna veckans rep och förberedelser! Vi är väldigt taggade, hoppas vi ses på fredag eller lördag!
Kommentarer: 0
Bara 6 dagar kvar till premiären och Clowntjuven har en hälsning!
Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Nästa >>