Det är fredag och vi rockar loss med Lösaktiga Lena & Bäckebo Rockers med senaste hiten - Kom till Flerohopp!
Kommentarer: 0
Fredag = Fredagssläppet! Och våra kära poliser har ett viktigt meddelande till allmänheten - viktigt att alla kollar på detta! Denna gång bjuder vi inte på några gamla synder utan en helt ny sådan. Den är så pass färsk att den både skrevs och filmades i måndags! Mycket nöje! 😃
Kommentarer: 0
Nej men, är det inte fredag? Jovisst! Och det innebär ju Fredagssläpp! Denna gång bjuder vi ännu på en sketch från fjolårets revy. Sketchen heter Ingen Taxi och vi möter Maggan och Gittan som filosoferar över nuläget i vår stad. Spelades i revyn Nybromodellen 2019 och i rollerna briljerar Therés och Carro. Mycket nöje!
Kommentarer: 0
Då var det fredag igen och dags för Fredagssläppet! Denna gång släpper vi en "gammal synd" från vår första revy på Folkets Hus: Meningen med Nybro från 2017. Det är egentligen två sketcher som hör ihop så här får ni alltså två för en!
Kommentarer: 0


STÖTTA OSS I KRISEN - Det är, som ni vet, väldigt underliga tider vi lever i och framför allt osäkra för alla former av aktörer som är beroende av människor, så även vi. Vår revy är för närvarande framskjuten och det innebär en ekonomisk förlust för oss såväl som en rejäl förskjutning i vårt redan tajta tidsschema och en enorm omfördelning av resurser och arbete. För en ideell förening är alla dessa faktorer såklart påfrestande. Vill du stötta oss genom krisen? Det finns många sätt att göra det på och vi är så glada för all form av stöd och hjälp. Här kommer några sätt:


1) Stöd oss ekonomiskt.
Vi förstår att inte alla har möjlighet men om man vill och kan tar vi tacksamt emot ekonomiska bidrag via ex. Swish (123 371 818 6) eller Bankgiro (802491-3991). Alla kronor går rakt in i vår verksamhet och hjälper oss mildra de extra utgifter som vi drar på oss i och med revyflytten.

2) Stöd oss materiellt.
Har ni prylar eller kläder som kanske gör mer nytta hos en teaterförening så tar vi alltid tacksam emot nya kläder, rekvisita, prylar till vår teaterlokal eller löpande verksamhet.

3) Sponsra oss.
Det är svåra tider för många företag såklart, men har man möjlighet att sponsra oss med valfri summa så kan vi alltid ge ert företag exponering i våra sociala medier, i YouTube-videos, och så småningom även i våra föreställningar.

4) Köp biljetter och presentkort.
Du kan också köpa biljetter till höstens revy, antingen online eller på Turistbyrån i Nybro. Du kan också köpa presentkort av oss, detta görs i nuläget via mail. Presentkortet kan nyttjas senare till allt inom vår verksamhet så som biljetter, merchandise eller kiosk.

5) Bli medlem!
Många är starka och ju fler medlemmar vi har, desto bättre förutsättningar har vi att fortsätta. Bli medlem via vår hemsida redan idag!

6) Följ, gilla och dela!
Något alla kan göra även om man inte har ekonomiska eller materiella resurser är att följa oss på Instagram, prenumerera på vår YouTube-kanal och gilla vår sida här på Facebook. Ni hjälper oss också enormt genom att gilla och dela våra inlägg. Då bidrar ni till att marknadsföra oss och visa för folk att vi såklart fortfarande är igång.
Vill du veta mer, skriv till oss här på Facebook eller info@nybroteatern.se
Stort tack för ditt stöd!

Kommentarer: 0

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 22 Nästa >>