Då var det dags för vår årliga adventstävling. Till våren spelar vi revy på Folkan för fjärde året i rad och nu har du chansen att vinna två biljetter till revyn.

Allt du behöver göra är att

Vinnaren utses fredag den 6/12. Biljetterna kan hämtas online med hjälp av en värdekod och sparas digitalt eller skrivas ut. Vinnaren får ett mail med information under fredagen.
Kommentarer: 0
Den 3 juli blir det sång- och danskväll för alla barn. Gula Grillen i Kungshall kl. 17.30 och det är Thea och Carro som står för underhållningen, precis som förra året! Ta med barnen och njut av sång, musik och gemenskap. Det är såklart gratis!

Kommentarer: 0
Revyn har hyllats av publik och press och de ordinarie föreställningarna är över – men nu kan du som hyresgäst inom NBAB få en chans att se den!

MÅNGA SMÅ FINESSER, ROLIGA INSTICK OCH DETALJER. DET ÄR ETT GÄNG SOM HAR ROLIGT IHOP OCH NÄR HELA ENSEMBLEN TILL SLUT STÅR PÅ SCEN MED I LOVE NYBRO PÅ TRÖJORNA KÄNNS DET GENUINT OCH ÄKTA – Barometern

ALLT VAR TOPPEN, ÄNNU BÄTTRE ÄN FÖRRA ÅRET – Feedback från publik

DET VAR LÄNGE SEDAN JAG SKRATTADE SÅ HÄR MYCKET – Feedback från publik

Är du hyresgäst hos NBAB och vill se revyn? Du kan från och med idag hämta ut gratis biljetter på NBAB:s kontor. Det är 2 biljetter per hushåll och först till kvarn som gäller, så skynda på! Ni kan också hämta på Harlekin på tisdag 9/4 mellan 15.00-18.00. Vi ses på fredag!

Mer information finns här. För mer information om föreställningen, kontakta Nybroteatern. För mer information om biljetter, kontakta Hyresgästföreningen eller NBAB.
Kommentarer: 0
ALLT VAR PROFFSIGARE I ÅR

ALLT VAR TOPPEN!

DET VAR LÄNGE SEN JAG SKRATTADE SÅ HÄR MYCKET

JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT NI FORTSÄTTER FÖR DET HÄR ÄR KANON

TACK FÖR EN TREVLIG REVY

Ja, premiärpubliken verkade nöjda och vi vill tacka er som kom för en fantastisk kväll! Ni som inte kom igår eller vill gå igen - ni har en andra och sista chans ikväll. Kom ihåg att turistbyrån är stängd på lördagar så biljetter köper ni online här eller så kan ni köpa på plats innan föreställning. Kl. 19.00 drar vi igång och vi släpper in 18.30. Det är onumrerade platser så kom i god tid för bästa plats. I kiosken finns fika och förtäring och vi tar både kontanter, kort och Swish. 10% av allt överskott går dessutom till Cancerfonden. Vi ses väl ikväll? Varmt välkomna!
Kommentarer: 0
Folkets Hus i Nybro är platsen, 19.00 är tiden. Tänk på att vara i god tid eftersom platserna är onumrerade. Insläpp 18.30. Vi säljer biljetter på plats och vi har även kioskservering i paus samt innan och efter föreställning (vi tar kontanter, kort eller Swish). Föreställningen varar ca 2 timmar. Varmt välkomna!

Kommentarer: 0

<< Föregående ... 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Nästa >>