Har ni gått hela dagen och väntat på fredagssläppet? Oroa er inte, här är det! Idag släpper vi hela sagoteatern Prinsessan på ärten som vi spelade sommaren 2017 vid Gula Grillen. Musik, manus och regi av Robin Sörbom som även spelar Kungen, medverkar gör även Caroline Ekström, Thea Lundgren och Patrik Gräns! Mycket nöje!

Kommentarer: 0
Fredag igen betyder ytterligare ett fredagssläpp! Nu är det sketchen "Arbetsförmedlingen" som publiceras. Sketchen skrevs redan 2011 och har tidigare spelats på scen i revyn Meningen med livet 2012 och i ljudversion i radioserien Välkommen till Slököping 2012. Dock är det en stående favorit så vi gjorde den ytterligare en gång i revyn "Meningen med Nybro" 2017 och det är den ni får se här nedan. Mycket nöje!

Kommentarer: 0
Idag bjuder vi på en av de originalsånger vi har framfört. "Om livet var en musikal" är skriven av Robin Sörbom och framfördes av honom, Thea Lundgren och Malin Byström i fjolårets revy. Mycket nöje!

Kommentarer: 0
Webbplatsen blev idag uppdaterad med nya arkivinlägg för de senaste scenproduktionerna samt fotogallerier för dessa, samt med en ny möjlighet att sortera sagda arkivinlägg. Utöver det så har webblatsen även fått genomgå smärre förändringar i utseende och visuellt beteende, lite nya kläder kan man säga fastän att webbplatsen är densamma som innan.

De nya inläggen hittar ni under arkiv.
Kommentarer: 0
Fredag igen och det innebär ett nytt Fredagssläpp! Denna gång släpper vi ytterligare ett klipp från fjolårets revy om en person som ska boka ett tåg mellan Kalmar och Nybro, vilket inte verkar vara så lätt ändå. På det, en hyllning till vårt kära KLT!

Mycket nöje!

Kommentarer: 0

<< Föregående ... 2 ... 4 ... 6 ... 8 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Nästa >>